Jag drog ut på det så målaren fick ta över

God eftermiddag, god eftermiddag! En fin eftermiddag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om Målerifirman Olle Persson och deras underbara målare i Västerås. Jag tog hjälp av dem för ett tag sedan och tänkte nu berätta för er om det.

Jag har länge planerat att jag ska måla om i barnens och vårt sovrum, det har dock alltid blivit att jag har skjutit upp det. Jag har lyckats skjuta upp på det så mycket så att det har gått ett halvår sedan jag först sa att jag skulle måla om. Min fru var för några veckor sedan helt enkelt för trött på mig och tyckte att vi skulle anlita professionella målare i Västerås, på så sätt skulle det bli gjort fort och vi skulle få ett väl genomfört arbete. Eftersom jag då hade insett att jag inte skulle få gjort det inom kort gick jag med på det. Vi vände oss till Målerifirman Olle Persson för att få den hjälpen, idag vet vi att det var ett väldigt bra val. Genom att vända oss till dem fick vi snabbt den hjälpen vi behövde, allt arbete skedde dessutom effektivt och noggrant. Det gjorde att vi snabbt fick ett riktigt bra resultat, vilket var precis det vi var ute efter. För min del var det faktiskt lite skönt att det äntligen blev gjort men jag tror att min fru var den som var gladast, att det äntligen blev gjort gjorde att hon var överlycklig. Vi båda är väldigt glada att vi fick så bra hjälp av det här företaget och deras måleri i Västerås, det gjorde att vi fick det resultatet vi var ute efter.