Variera din träning

En varierad träning är nyckeln till en frisk och välfungerande kropp sett till hela kroppen. Visst kan man träna fotboll, men armarna blir inte så tränade för det. För att se till att hela kroppen är i trim och kan hantera vardagens hinder på bästa möjliga sätt gäller det att hela kroppen är tränad. Det gör man genom varierad träning.

Träna olika muskler
Istället för att endast träna en och samma träning som riktar in sig på just ett par muskler rekommenderas man träna flera olika träningar, till exempel två olika sporter som på så sätt ser till så att en större del av din kropps muskler tränas. Naturligtvis är det också bättre att syssla med sporter som engagerar många muskler, som till exempel fotboll och innebandy och inte sporter som riktar in sig på endast ett fåtal muskler, så som pilkastning och biljard.

Varierad träning – nyckeln till framgång
Med en varierad träning kommer du alltså att kunna klara av uppgifter i vardagen mycket lättare oavsett vad det är. Med bättre koordination, styrka och uthållighet i många olika muskler blir vardagen inget problem och du kommer att bli den som kollegorna ber om hjälp. Det är en sits man vill hamna i. En sits där man själv är var dags hjälte och i en sådan sits är befordran och andra möjligheter inte långt borta. Endast tack vare varierad träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *